Månadsträff Januari

Kära al-Hadi besökare,

Salaamun Alaykum
Må Gud öka er belöning för er delaktighet i sorgen över den tragedi som drabbade Aba Abdillah (fvmh), och förena oss och er med den väntade Imamen (fvmh).

Vår förhoppning är att samtliga syskon har tagit och fortsätter att ta den här perioden som en möjlighet för att komma närmare Ahlul-Bayt (fvmd) och de värderingar de offrade sina liv för.
Samtidigt hoppas vi även att tiden som står framför oss med glädjehögtider, däribland Profetens (vfvmh) födelsedag, fyller era hjärtan med glädje och hopp.

Ni har säkert märkt att al-Hadi har haft många aktiviteter under perioder Muharram/Safar. Vi har haft ett två-delat Muharram program med två gästföreläsare, Shaykh Safdar Razi samt Shaykh Mansour Leghaei. Under Arba’een deltog säkert många av er i ett lärorikt program med Shaykh Usama Abdulghani.

Eftersom de här programmen sammanfaller med alternativt faller tätt inpå de datum då vi vanligtvis har månadsträffarna, har månadsträffarna för de gångna perioderna ställts in.

För januari 2014 håller vi insha’allah månadsträffen fredagen den 31:e januari. Vi träffas 19:00 och håller på till ca 20:30. Med tanke på närheten till Profetens (vfvmh) födelsedag, kommer vi ta tillfället i akt att titta på hur vi kan efterleva hans exemplariska Akhlaaq. Detta kommer vi göra dels med hjälp av en kort föreläsning och dels med hjälp av workshop. Vi gästas av Shaykh Hakimilahi insha’allah.

Väl mött

Salaams
Styrelsen