Övernattning i moskén för systrar

overnattning_tjejAl-

Profeten (fvmh) sade: Om ni hittar en liten del av paradisets trädgård, kliv in i det!
Folket frågade: Vad är dessa delar av paradisets trädgård?
Profeten (fvmh) svarade: Muslimernas sammankomster.

Al-Hadi Ungdomsförening bjuder in till en kväll fylld med mys, aktiviteter, diskussioner och sist men inte minst ett tillfälle att träffa andra systrar och ha kul! Vi startar kl 18:00 och fortsätter till dagen därpå som vi avslutar med en härlig frukost. Vi kommer också få möjlighet att lära känna nya systrar på ett kreativt sätt.
Heta diskussions ämnen och ett kortare föredrag hör också till schemat! Mysfaktorn kommer vara på topp!
Se till att ladda upp med pyjamas, bekväma kläder och något att sova på! Glöm inte att komma med humöret på topp och sprida kärleken. Vi ses i Imam Ali Center den 7 februari (kvinnornas bönesal)!

Anmälan

Eventet är nu fullbokat så vi tar dessvärre inte emot fler anmälningar. Vi önskar er som inte fått plats välkomna på våra andra aktiviteter, särskilt systerträffarna som börjar den 26 januari 14.00

Systrar födda år 1999 och tidigare är välkomna. Du anmäler dig genom att skicka in namn, ålder och telefonnummer till systrar@al-hadi.se eller genom att besöka vår facebook sida och skicka ett meddelande till oss . Vi har ett begränsat antal platser så det är först till kvarn som gäller. Anmälningen bör vara oss tillhanda senast den 1 februari. Hoppas vi ses på plats!