Program med Sheikh Mansour Legahei

[responsive]

Legahei-1

[/responsive]

 

I Herrens Namn

Det med är nöje vi kan meddela att den nobla Sheikhen, Mansour Legahei, hedrar al-Hadi återigen med sin närvaro. Denna gång besöker Sheikhen två av al-Hadis regelbundna program, Kunskapsträffen och brödernas veckoträffar. Det kommer även finnas möjlighet för både singlar och par att boka rådgivning med honom. Sheikhen har med sina 20 års erfarenhet av rådgivning, en gedigen bakgrund för att kunna ge dig goda råd. För att boka en kostnadsfri kvart med sheikhen, skicka mejl till info@al-hadi.se

Torsdagen den 2:a februari besöker Sheikhen Kunskapsträffen där han kommer ge en introduktion till Irfan. Kvällen efter, gästar Sheikhen brödernas veckoträff där han kommer tala mer om Sayyeda Zainab och kvinnans roll i Islam. Under båda dessa kvällar finns rådgivningssamtal att boka med Sheikhen(se affisch för tider).

Det tillhör den troendes karaktär att söka kunskap och visdom, nu gästas vi av en av man som bär på mycket kunskap och visdomar. Ta del av dessa bröder och systrar, innan möjligheten passerar.