Sommarläger 2015 – fullbokat!

öBismillah

Välkomna till al-Hadis fjärde sommarläger, två dagar fyllda med roligheter, nytta och andlighet!

Årets läger hålls på Fjällnora friluftsområde;en plats omgiven av vacker natur, sjöar och skogsklädda bergsknallar. Perfekt område för lägersugna muslimer!

Anmälan

Inga fler anmälningar tas emot då vi nått deltagargränsen. Vi hoppas på att få se er intresserade på andra al-Hadi program inshAllah!”

Du anmäler dig genom att skicka in 400 kr till al-Hadis BG konto 459-9056 märkt med namn- och efternamn. Därefter skickar du in följande information till sommarlager@al-hadi.se:

-Namn

-Ålder (observera att detta läger riktar sig mot 15+)

– Mobilnummer och mejladress där man kan nås

Vi har begränsat antal platser så det är först till kvarn som gäller. Anmälningarna bör vara oss tillhanda senast 1 augusti. Anmälan är bindande!

En försenad Eid gåva till dig från oss i Al Hadi. Nu har vi förlängt anmälningsdatumet och platserna till årets sommarläger till 8 augusti. Välkommen att boka din plats, först till kvarn….

Efter anmälan får man ett mejl med ytterligare information gällande dagen, samlingsplats, regler osv.

Föreläsare

Detta läger gästas vi även av broder Hassanain Govani. Broder Hassanain är född och uppvuxen i Trollhättan och flyttade till Stockholmsområdet efter gymnasiet. Han har studerat Orientalistik vid Uppsala Universitet och har även studerat i London vid The Islamic College där han tidigare gjort sin BA samtidigt som han bedrivit klassiska Hawza/seminarie-studier. Han har även tidigare studerat arabiska vid Damaskus Universitet. Broder Hassanain har föreläst ett flertal gånger tidigare på al-Hadi och hans föreläsningar har varit uppskattade.

Mer information

För mer information var vänliga kontakta sommarlager@al-hadi.se. Hoppas vi ses!

 

sommarlager_affisch (1)

*Notera att platsen i affischen (Stockholm skärgård) inte stämmer. Platsen för lägret är Fjällnora.