Kurs inför högskoleprovet

hp

Al-Hadi ungdomsförening vill välkomna dig till en intensiv en halvdags kurs 28 mars 09:00 – 15:00, Imam Ali Islamic Center, Järfälla. Det är en fullspäckad dag för dig som är intresserad av högskoleprovet, kursen är speciellt riktad för den som inte har skrivit provet tidigare eller pluggat till provet tidigare, men även andra kan ha nytta av kursen. Kursen är öppen för ungdomar från Åk 8 och upp.

Hassanein Fadhel kommer att leda kursen under dagen. Brodern har tidigare fördubblat sitt resultat och sen dess hållit i flera studiegrupper för att hjälpa andra att ta sig an högskoleprovet. Den 28 mars kommer han att dela med sig av sina erfarenheter under en berikande dag. Du kommer under en intensiv dag kunna ta del av de mest slagkraftiga övningarna, materialen och råden.

Som deltagare kan du förvänta er:
– Skriva ett verbalt prov och ett kvantitativt prov (55min x 2)
– Rättning och genomgång av de skrivna provdelarna
– Större förståelse över provfrågornas utformning
– Tips och råd hur du kan förbättra dig genom diverse material
– Inspiration och råd för att stärka den mentala inställning inför plugg och disciplin.
– Möjlighet att ta med dig en elektronisk mapp med diverse nyttiga filer.

ANMÄLAN:
För giltig anmälan krävs en korrekt ifylld formulär och betalning. När du har skickat det ifyllda formuläret och fört över anmälningsavgiften så kommer du inom ett dygn få en bekräftelse och en kallelse till kursen. Hör av dig till oss om du inte får en kallelse

Betalning:
Anmälningsavgiften skall senast betalas in 25 mars 22:00. Ifall deadline inte hålls, då kommer anmälan inte vara giltig och ev. pengar betalas tillbaks. Betalning överförs via swish och skall märkas på följande sätt “Hogskoleprovet – förnamn efternamn”

SWISH: 123 268 14 92

INTE LÄNGRE MÖJLIGT ATT ANMÄLA SIG TILL KURSEN

För funderingar och frågor mejla brodern:
Hassanein90@hotmail.com