Övernattning för systrar i moskén

overnattning_final

Al-Hadi presenterar för andra året i rad; övernattning för systrar!
Vi bjuder på en fullspäckad kväll för systrar med mys, andlighet och massor med gott! Anmäl dig redan nu om du vill träffa andra systrar och kombinera nytta med nöje.
Vi träffas i iraniernas del vid kvinnornas bönesal  kl:18.00 och sedan fortskrider kvällen tills frukost dagen därpå. Vi knyter ihop säcken och säger adjö efter frukost och bön.
Se till att anmäla er till årets mysigaste event för bara systrar! Det är ett begränsat antal platser och anmälan är bindande. (Anmälan stängs när platserna är tagna, först till kvarn gäller!).”
Eventet är nu fullbokat så vi tar tyvärr inte emot fler anmälningar. Vi hoppas på att få se er på våra andra program inshAllah!
——————–
Systrar födda år 2000 och tidigare är välkomna till övernattningen 2015. Du anmäler dig genom att skicka in följande information till systrar@al-hadi.se eller genom att skicka ett PM till oss på vår Facebook sida (facebook.se/alhadi.systrar):• Namn
• Ålder
• Mobilnummer & mejladress
Samt meddelar oss ifall du har en sovsäck som du kan ta med eller inte.Vi har begränsat antal platser så det är först till kvarn som gäller. Anmälningarna bör vara oss tillhanda senast 16:e januari.

OBS! Platserna är enbart avsedda för övernattningsgäster