Studieresa till Qom | 2011

hawza_2011

Behörighet
Då denna aktivitet utmärker sig på fler olika sätt, jämfört med våra andra aktiviteter, har vi valt att sätta en viss gräns för vad man bör ha för förkunskaper.

Vi har valt att rikta denna aktivitet till de syskon som redan är aktiva idag och vill utveckla sig mer inom Islam. Därför är det lämpligt att de som ansöker till denna studieresa är van vid att studera Islam, då det kommer bedrivas intensiva kurser 6h/dag 6dagar i veckan. Har man inte detta i bagaget kan det bli väldigt jobbigt och svårt att hänga med på lektionerna. Ifall man inte hänger med på lektionerna blir man själv uttråkad och detta kommer påverka gruppen men också lärarens intresse att lära ut.

Därför vill vi att de syskon som ansöker bör ha:
1. Läst några islamiska böcker tidigare
2. Lyssnat på några islamiska föreläsningar
3. Deltagit på islamiska aktiviteter i föreningar
4. m.m

Känner ni att inte inte riktigt når upp till dessa krav, eller känner ni er osäkra på om det ni gör idag är tillräckligt.
Kontakta då oss i förväg, antingen via tele eller epost, så att kan vi reda ut det på ett smidigt sätt.

Besöka Imam Ridha(A)

Vi är stolta att kunna erbjuda våra syskon som deltar i denna studieresa, en exklusiv resa till den heliga staden Mashad där deltagarna har möjlighet att träffa Imam Ridha(A).
Imam Ridha(A) är den 8:e imamen och i direkt blodsband till Profeten(S).

Många utav våra tidigare deltagare har upplevt att mötet med den 8:e Imamen har varit höjdpunkten på resan.

Resan till Mashad, samt hotell och mat ingår i priset. Vanligtvis stannar gruppen i ca 3-4 dagar i den heliga staden Mashad, för att sedan återvända till Qom.

Frågor?
Har du något du funderar över som du vill ha svar på?
Eller vill dina föräldrar veta något?

Kontakta oss då på:

Mail: info@al-hadi.se
Mobil: Hajji Haidar Al-Attar : 070-4493180